6 noiembrie 2008

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CLUBUL SPORTIV HO VANG DAO PLOIESTI Afilierea si renuntarea la stilul VOVINAM VIET VO DAO si implicit la Clubul Sportiv Ho Vang Dao se face in scris.Practicantii:1. Sa respecte cu rigurozitate cele 10 principii ale stilului VOVINAM VIET VO DAO.2. Sa se inscrie anual in Federatia Romana de Arte Martiale De Contact in maxim o luna de la inceperea antrenamentelor.3. Sa vina la antrenamente cu vo phuc-ul curat, cu centura curata, spalati, cu unghiile taiate, cu parul prins in coada daca este lung, fara inele pe degete, fara bratari, fara ceas la mana, fara lant la gat, fara cercei in urechi.4. Sa ajunga la sala cu cel putin 10 minute inainte de inceperea antrenamentelor.5. Din momentul in care intra in sala sa-si lase grijile cotidiene la usa si sa se concentreze doar asupra antrenamentului, altfel pot suferi accidentari cauzate de neatentie.6. Salutati sala de antrenament ori de cate ori intrati sau iesiti din ea.7. Salutati-i pe cei mai mari in grad decat voi chiar daca sunteti mai mari ca varsta sau mai puternici decat ei. Nu veti fi niciodata respectati daca nu-i veti respecta pe altii.8. Daca din diferite motive ati intarziat, schimbati-va in liniste si asezati-va intr-un colt al salii asteptand sa vi se permita intrarea in formatie.9. Sa astepte in formatie sosirea in sala a instructorului sau a elevului numit de catre instructor sa conduca antrenamentul.10. Nu au voie sa se catere pe spalieri, pe calorifere, sa se agate de barele, de plasele, de portile, de panourile din sala fara permisiunea instructorului. 11. Nu au voie sa lupte, sa alerge, sa se rostogoleasca, sa faca flicuri sau alte elemente de gimnastica fara a fi supravegheati de catre instructor.12. Nu au voie sa ia, sa foloseasca, sa duca acasa din sala lucruri care nu le apartin fara aprobarea proprietarului.13. In timpul antrenamentului nu vor rade, nu vor vorbi, nu au voie sa se impinga, sa-si puna pedica decat daca o cere exercitiul.14. Nu au voie sa-si brutalizeze colegii de antrenament, sa lucreze foarte dur cu cei care nu sunt inca pregatiti fizic si tehnic sa suporte anumite lovituri, sa-si bata joc de cei mai plapanzi sau sa rada de cei care nu cunosc anumite tehnici sau le executa gresit (si voi ati fost candva ca ei).15. Aveti mare grija de partenerul de antrenament. Fara el nu veti putea progresa.16. Nu parasiti formatia si sala de antrenament fara permisiunea instructorului.17. Copiati de la instructor sau de la colegii vostri numai partile bune. Toti suntem oameni si putem gresi. Fiecare sa analizeze daca ceea ce face sau spune instructorul este corect sau nu. Este gresit sa-i copiati intreaga personalitate.18. Daca observati greseli in tehnica instructorului nu ezitati sa-i atrageti atentia. Numai prostii se supara cand sunt corectati.19. Implicati-va in dezvoltarea clubului. Ajutand clubul va ajutati pe voi. Cautand si atragand sponsori putem organiza stagii si excursii gratuite, putem cumpara echipamente sportive etc.



20. Nu aveti voie sa va denigrati MAESTRUL FONDATOR, directorul tehnic, instructorul sau clubul. Daca simtiti ca vi sa facut o nedreptate veniti si discutati mai intai cu
instructorul. Daca este o problema grava acesta o va expune Comisiei de Disciplina din cadrul Federatiei si se vor lua masurile ce se impun.

STAGIILE ORGANIZATE DE CLUB SUNT OBLIGATORIII!!!! CEI CE NU SE PREZINTA LA ACESTE STAGII VOR FI PENALIZATI CU DUBLUL TAXEI PERCEPUTE LA STAGIUL ORGANIZAT!

STAGIILE DE PREGATIRE NATIONALE(PARTICIPA TOTI SPORTIVII) SI CAMPIONATELE NATIONALE(PATICIPA SPORTIVII SELECTIONATI PENTRU CAMPIONAT) ORGANIZATE DE FEDERATIE SUNT OBLIGATORII !!!! Nerespectarea celor de mai sus poate duce, in functie de gravitatea faptelor, pana la excluderea pe viata a practicantului din cadrul clubului sau a Federatia Romana de Arte Martiale De Contact.